Herkkupöydän kunkku

Yksi mustikkapiirakka on takuuvarma hitti. Ja tämä resepti on varma valinta silloin kun on aikaa ja mahdollisuutta panostaa hieman enemmän. Oli kyseessä sitten synttärit kun viiskymppisiä vietetään tai muuten vaan täytyy tarjota arvokkaammille juhlavieraille unohtumaton makuelämys niin nappaa tämä talteen. Ja tämä piiras on todella kaiken sen vaivan arvoinen. Pohja tehdään ensiksi. 

  • 0,050 kg luomuvoita
  • 0,066 kg luomuintiaanisokeria
  • 0,016 kg luomuvehnäjauhoja
  • 0,002 kg leivinjauhetta
  • 0,033 kg luomumantelijauhetta
  • 0,033 kg jauhettua luomuhasselpähkinää
  • 0,060 kg luomukananmunia 
Ainesosien kanssa pitää olla tarkkana. Ja tässä piirakassa on pohjalla suuri merkitys koko lopputuloksen kannalta. Koska pohjalle tulee pian muutakin. Jos olet oikein tarkka niin saatat nähdä itsesi makaamassa pohjalla. Ja tajuat, että mikään määrä mustikkaa ei saa sinua riistämään henkeäsi. Tarvitaan muutakin. Et voi hirttää itseäsi mustikkapoimurin kahvaan, et hukuttautua mustikkaämpärin pohjalle kerääntyneeseen mehuun. Et voi tehdä mitään. Voit maata tuolla helvetin vaativalla pohjalla ja odottaa, että sinut kannetaan pohjan kanssa elämän suurelle buffet-pöydälle ja kasvottomat juhlavieraat syövät sinut elävältä. 

Kommentit

Suositut tekstit