Gluteeniton piirakka - helppo kuin mikä
Toki tarvitaan mustikoita, jos tiedät hyvän paikan mistä käydä poimimassa niin voit laskea olevasi onnekas. Sitten vain odotetaan hyvää satoa ja käydään apajilla ennen muita. Ja todella kannattaa odottaa. Olla vain ja odottaa. Ei ole kiire mihinkään. Ihana kun tietää, että mustikat ovat superfoodia, mitä sitä elämästä tulisikaan, jos ei olisi olemassa superfoodia. Tässä ajassa missä elämme on liian vähän oikeistopolitiikkaa ja superfoodia. Onneksi on kuitenkin edes vähän. Näiden puutetta voi kompensoida tässä reseptissä älykelloilla ja venyttelyohjeilla. Jos sellaisia ei löydy niin inspiraatiota voi hakea leipäjonosta, ken tietää vaikka sieltä tarttuisi mukaan vanha korppu, jonka murustaa taikinaan. Mutta jotta totuus ei unohtuisi niin mustikat kannattaa nauttia nyt, koska luonto ei kauaa jaksa sinnitellä tässä nilkkasukkien ja TikTok-videoiden aikakaudella, eikä luontoa kannata pelastaa sillä se tulisi kansantaloudelle liian kalliiksi. Mutta ainiin, se resepti, meinasi ihan unohtua kun valutin tätä hunajaa sieluni perukoilta alas näppäimistölle.
-Resepti-
Pohja:
Ei tarvita pohjaa, me olemme jo pohjalla.
Täyte:
Ei tarvita täytettä, me olemme jo aivan täynnä tätä kaikkea.
Sitten laita uuni lämpiämään 175 asteeseen ja ota itsestäsi kuva ja käytä jotakin mukavaa filtteriä ja pyydä tekoälyä lisäämään siihen kuvaan gluteeniton mustikkapiirakka.
Kommentit
Lähetä kommentti