Tämä on "Ota rennosti resepti"
Elämä ei ole pelkkää juhlaa, mutta arjesta voi toisinaan tehdä juhlavamman. Sanomattakin selvää, että kun oravanpyörässä pää ties kuinka monentena jalkana kohelletaan eteenpäin niin ei ole aikaa tehdä kuitenkaan mitään kovin monimutkaista arjen arvon nostamiseksi.
Siksi tässä tuleekin rennoista rennoin resepti. Helppo kuin mikä ja nopea pyöräyttää iltapäiväkahvin seuraksi. Mutta se maku, se vie mukanaan ja saa tosiaan tavallisen tiistain tuntumaan täydelliseltä.
-VAIHE YKSI-
Toisella kädellä uuni lämpiämään 220 asteeseen ja toisella kädellä leivinpaperi työtasolle valmiiksi. Ja tässä saa sitten soveltaa ja säveltää tarpeen mukaan. Jos löytyy keksejä niin hyvä, ne voi murskata kipossa pieneksi, tulee taikinaan ihan eri tavalla textuuria sitten. Voita sulamaan reilusti, tänään ei mittailla vaa'an kanssa. Sokeria kuppiin - ja luraus vaniliinisokeria, jos sellaista on käden ulottuvilla, nyt ei aleta metsästämään mitään kauempaa. Ja löytyykö siirappia? Entä hunajaa? Entä pekaanipähkinöitä? Heitä sekaan vaikka joku suklaavanukas. Ihan sama. Siis ihan oikeasti ihan sama. Hirveä tiski tästäkin tulee kuitenkin. Ketään ei kiinnosta näitkö paljon vaivaa vai et. Maku on yhtä hyvä ku jossain Lidlin valmispiirakassa. Oisit hakenut sieltä. Mutta eihän sitä välttämättä ole varaa käydä kaupassa. Ei niin. Se on totta.
-VAIHE KAKSI-
Anna olla.
Kommentit
Lähetä kommentti